Zomerkamp 2023 te Oirschot van start!

Gisteravond was het weer zover, de inpakavond voordat we met z'n allen op zomerkamp gaan. Dit jaar gaan we naar Oirschot, waar we een keer eerder zijn geweest, in 2013. We kamperen daar op het terrein van de Scouting St. Odhulphusgroep.

Rond 19:00 uur arriveerde de leiding en staf en de jeugdleden een half uur later met hun fiets en bagage. Leiding, staf, jeugdleden en ouders hielpen met het inladen van de vrachtwagen. Naast de fietsen en bagage moesten ook alle tafelbladen, kisten, eten en drinken en nog een heleboel andere spullen de vrachtwagen in. Iedereen weer bedankt voor hun bijdrage hieraan!

Inpakavond

Straks verzamelen we op 10:30 uur op het clubhuis en om 11:00 uur vertrekken we naar Oirschot. Volgende week zaterdag 15 juli komen we rond 13:00 uur weer aan in Hoek van Holland.

Net als voorgaande jaren kunt u ons weer volgen via de sociale media. We zijn voornamelijk actief op Facebook en Instagram.

Het sturen van een mailtje is ook weer mogelijk. Ook de ouderwetse methode door een kaartje te sturen is mogelijk. Dit kan naar Scouting Oirschot, Eindhovensedijk 28, 5688 GN Oirschot. Vermeld wel duidelijk de naam en speltak van uw kind(eren).

Wij gaan er een mooie week van maken!

Reactie toevoegen