juni 2023

Wij gaan met Scouting Prins Hendrikgroep uit Hoek van Holland ieder jaar met de gehele groep een week lang met elkaar op scoutingkamp.

Clubhuis Scouting St. Odulphusgroep Oirschot Ook dit jaar staat het weer op de planning om met de gehele groep op kamp te gaan, dit keer naar Oirschot. De buitenspeltakken overnachten buiten op het terrein en de binnenspeltakken overnachten binnen in de slaapzalen. Tijdens dit kamp staan verschillende activiteiten op het programma, maar er moet natuurlijk ook gegeten worden.

Om het kamp zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te houden, proberen we de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Om dit voor elkaar te krijgen, doen we graag een beroep op u!
Wij zijn namelijk op zoek naar sponsoren die ons bijvoorbeeld fruit en groente kunnen schenken. Of misschien bent of kent u wel iemand die werkt bij een busmaatschappij die wellicht iets voor ons kan betekenen.

Als blijk van onze waardering geven wij een stukje PR terug en maken wij voor uw bedrijf extra reclame op onze socials. Onze dank zal erg groot zijn!

Daarnaast geven we alle kinderen bonnetjes mee, waar met name houdbare producten op staan. Op deze manier hopen we vanuit de ouders al een klein voorschot te ontvangen op de boodschappen die voor het zomerkamp gedaan moeten worden. Uiteraard bent u niet verplicht om dit aan uw kind mee te geven, maar wij zouden er wel heel blij van worden!

Uiteraard zijn ook nog steeds de lege statiegeldflessen van harte welkom, zodat we wat extra budget hebben voor het zomerkamp! Deze kunt u iedere week inleveren in de bak die in de gang staat.

Kunt u iets voor ons betekenen? Of heeft u misschien een ander idee waar wij iets mee kunnen?
Stuur dan een berichtje naar het groepsbestuur.

Alvast heel erg bedankt.

Groetjes,

Alle leden van Scouting Prins Hendrikgroep