Oliebollen actie 2018 bedrijven: bestel nu!

Bakkerij Vreugdenhil Sinds een aantal jaar verkoopt de Scouting Prins Hendrikgroep uit Hoek van Holland voor de jaarwisseling, oliebollen aan particulieren. Sinds een aantal jaar benaderen wij naast particulieren ook bedrijven voor onze oliebollenactie. Hierop kregen wij veel positieve reacties, en daarom willen we het dit jaar wederom doen! Klik HIER om naar het bestelformulier te gaan.

Veel bedrijven in de buurt van Hoek van Holland hebben een mail gehad, waarin wij informatie geven over de oliebollenactie en hoe deze heerlijke oliebollen en appelbeignets besteld kunnen worden. De oliebollen en appelbeignets zullen gebakken worden door bakkerij Jan Vreugdenhil uit Maasdijk. Kortom: vertrouwde topkwaliteit en smaak gegarandeerd!

De leden van onze vereniging komen de oliebollen persoonlijk bij uw bedrijf op Maandag 31 december, of op een andere locatie, bezorgen.

De verkoopprijs bedraagt:

• Per 10 oliebollen: € 9,50 (worden alleen per 10 verkocht)
  • Per appelbeignet: € 1,50 (worden per stuk verkocht)

De oliebollen worden gratis bij u bedrijf bezorgd! De oliebollen en appelbeignets kunnen besteld worden via het onderstaande bestelformulier:

Hierop kunt u ook aangeven op welk tijdstip u de oliebollen wilt ontvangen. Bestellingen kunnen tot 26 december geplaatst worden. Vlak voor de levering ontvangt u digitaal een factuur.

Met deze actie ondersteunt u de afronding van de bovenverdieping van ons clubhuis! Steun ons daarom dit jaar door de oliebollen bij ons te bestellen.

Onze dank is groot!

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mailen naar oliebollen@scoutinghoekvanholland.nl