maart 2023

Aanstaande zaterdag 18 maart organiseert de Scouting Prins Hendrikgroep een open dag voor iedereen die wil weten wat je bij de Scouting nu allemaal precies doet.

Deze middag zullen alle speltakken (leeftijdsgroepen binnen de Scouting) aanwezig zijn en leuke activiteiten doen met kinderen en ouders. Ook zal de kampfilm van vorig jaar worden afgespeeld en om 16:00 uur zullen wij het Rad van Fortuin laten draaien. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Wat: Open dag
Wie: Alle kinderen van 4 jaar en ouder met hun ouders/verzorgers
Waar: Harwichweg 205, Hoek van Holland
Wanneer: zaterdag 18 maart 2023 van 14:00 uur tot 17:00 uur

Open dag zaterdag 18 maart 2023

Jantje Beton

De jeugdleden van de Scouting Prins Hendrikgroep collecteren deze week (6 t/m 11 maart), samen met Muziekvereniging Rotterdam aan Zee, voor Jantje Beton.

Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken. Met de helft van de opbrengst van de collecte realiseert Jantje Beton samen met kinderen, gemeenten en andere betrokkenen speelbuurten en speelplekken. De andere helft mag de groep zelf besteden.

Alle speltakken zullen tijdens hun opkomst deze week gaan collecteren in de wijken rondom ons clubhuis. Wij hopen op uw steun!

Heeft u de collecte gemist? Ga naar onze online collectebus en doneer.

Naar de collectebus