maart 2015

De Scouting Prins Hendrikgroep collecteert deze week samen met Harmonievereniging Rotterdam aan Zee in de wijken van Hoek van Holland voor Jantje Beton. Deze komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken. Alle speltakken zullen tijdens hun opkomst deze week (of eerder op de dag) gaan collecteren in de wijken rondom ons clubhuis. Van de opbrengst die de groep binnenhaalt, mogen we de helft zelf besteden. Wij hopen op uw steun!

Update: Wij hebben een bedrag opgehaald van € 803,01. Hiervan is de helft voor de groep. Bedankt voor uw steun!

Rabobank Clubkas CampagneDit jaar doet de Scouting Prins Hendrikgroep weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne welke wordt georganiseerd door Rabobank Westland.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de leden van Rabobank Westland via deze website welke verenigingen en stichtingen een sponsorbedrag van Rabobank Westland mogen ontvangen. Hiervoor krijgt ieder lid vijf stemmen. U mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde club. Een voorbeeld: uw (klein)dochter/zoon is lid van de Scouting Prins Hendrikgroep en uw (klein)zoon/dochter doet fanatiek aan voetbal. Dan geeft u beide clubs twee stemmen. De overgebleven stem geeft u aan een andere vereniging of stichting die volgens u wel een sponsorbijdrage kan gebruiken. Hoe meer stemmen wij krijgen, des te meer geld wij krijgen.

Er kan gestemd worden op deze website van 2 t/m 15 maart. Doe mee en steun de Scouting Prins Hendrikgroep!

Namens alle kinderen, leiding en bestuur alvast bedankt.