september 2022

Rabo ClubSupport Ook dit jaar doet de Scouting Prins Hendrikgroep weer mee met Rabo ClubSupport, die wordt georganiseerd door Rabobank Westland.

Tijdens de looptijd van de Rabo ClubSupport mogen leden van Rabobank Westland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. De Rabobank Westland maakt ieder jaar een x bedrag vrij om deze te verdelen over de vereniging(en) of stichting(en).

De stemronde dit jaar is van maandag 5 september t/m dinsdag 27 september 2022.

Met uw stem ondersteunt u de Scouting Prins Hendrikgroep.

Hoe gaat dit in z’n werk?
Als u lid bent van de Rabobank Westland, kunt u in loggen in de app of op de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' klikken op Rabo ClubSupport. Let op! U dient dus wel lid te zijn van de Rabobank. Voorheen werd er gestemd via een stemcode die ieder lid van te voren ontving, dit is nu niet meer het geval.

Ieder lid mag in totaal 3 stemmen uitbrengen. Daarvan mag er maximaal 1 stem worden uitgebracht op dezelfde vereniging of stichting.

Het totaal aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van het sponsorbedrag. Voor de Scouting Prins Hendrikgroep was dit vorig jaar € 880,72. We gaan dit jaar natuurlijk voor een hoger bedrag! Wij hopen dat er veel stemmen worden uitgebracht op de Scouting Prins Hendrikgroep.

Namens alle kinderen, leiding en bestuur alvast bedankt voor uw steun.

Tijd voor AvontuurAchttien scoutinggroepen in Rotterdam waaronder de Scouting Prins Hendrikgroep Hoek van Holland openen op zaterdag 17 september hun deuren tijdens het evenement ‘Tijd voor Avontuur’: een avontuurlijke open dag vol activiteiten en spelen voor kinderen van 6 tot 18 jaar en voor vrijwilligers op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding!

Tijd voor Avontuur is de nieuwe slogan van Scouting Nederland. Onder deze naam worden evenementen georganiseerd door lokale scoutinggroepen; in Rotterdam doen de groepen dit gezamenlijk op dezelfde dag. Ook de Scouting Prins Hendrikgroep doet mee.

Wekelijks zijn er in Hoek van Holland ongeveer 75 jeugdleden actief binnen onze scouting vereniging. Zij beleven geweldige avonturen en werken aan hun eigen ontwikkeling: ze durven, ze doen en ze verleggen hun grenzen!

Tijdens deze open dag op zaterdag 17 september kun jij dit zelf ook beleven. Op het terrein van de Scouting Prins Hendrikgroep vinden vele activiteiten plaats.

Zonder enthousiaste vrijwilligers die wekelijks actief zijn met en voor de kinderen, en die zorgen dat de verenigingen hun taken kunnen uitvoeren, kunnen deze activiteiten niet plaatsvinden. En met een groeiend ledenaantal is er altijd behoefte aan meer vrijwilligers bij de groepen.

Ben jij vroeger scout geweest, of ben je een enthousiast outdoor type of gewoon graag actief en buiten bezig met kinderen? Neem dan op 17 september een kijkje bij de groep in jouw buurt, en wellicht vind jij ook een nieuwe hobby!

Binnen de Scouting Prins Hendrikgroep Hoek van Holland zijn er 5 leeftijdgroepen die deze dag programma hebben waarmee je kan meedraaien.

Bevers


Jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar
09:30 uur t/m 11:30 uur
 
Welpen

Welpen en Kabouters


Jongens en meisjes van 7 t/m 11 jaar
14:00 uur t/m 16:00 uur
 
Scouts

Boy Scouts en Girl Scouts


Jongens en meisjes van 11 t/m 15 jaar
13:00 uur t/m 15:00 uur
 

Hopelijk zien we jullie dan. Tot dan!