juli 2022

Helaas zit het zomerkamp 2022 te Putten er weer op. Het was een geslaagde week met mooi weer. Wij hopen dat jullie dat ook vinden. Jullie kunnen nu lekker uitrusten en genieten van de zomervakantie.

Ook dit jaar hebben we gebruik gemaakt van Facebook en Instagram om onze gebeurtenissen te delen. Ook is er van elke dag een kampfilm gemaakt. Mocht je deze nog niet hebben gezien, vraag dit dan na bij je leiding of begeleiding.

Onze dank gaat uit naar de sponsors die het zomerkamp mogelijk hebben gemaakt.

Na de zomervakantie komen we op zaterdag 27 augustus weer bij elkaar om het nieuwe seizoen te openen met het traditionele overvliegen. Hier krijgen jullie nog nader bericht over.

Mocht je na het zien van de foto's interesse hebben in de Scouting, je bent van harte welkom in het nieuwe seizoen een aantal opkomsten mee te draaien.

Namens iedereen een fijne zomervakantie! ☀

Groepsfoto Zomerkamp 2022 Putten

Na twee jaar geen zomerkamp of een aangepaste versie ervan, was het gisteravond weer zover, de inpakavond voordat we met z'n allen op zomerkamp gaan. Dit jaar gaan we naar Putten, waar we twee keer eerder zijn geweest, in 2009 en 2015. We kamperen daar op het terrein van Scouting Kon-Tiki.

Rond 19:00 uur arriveerde de leiding en staf en de jeugdleden een half uur later met hun fiets en bagage. Leiding, staf, jeugdleden en ouders hielpen met het inladen van de vrachtwagen. Naast de fietsen en bagage moesten ook alle tafelbladen, kisten, eten en drinken en nog een heleboel andere spullen de vrachtwagen in. Iedereen weer bedankt voor hun bijdrage hieraan!

Zomerkamp 2022 inpakavond

Straks verzamelen we op 10:30 uur op het clubhuis en om 11:00 uur vertrekken we naar Putten. Volgende week zaterdag 16 juli komen we rond 13:00 uur weer aan in Hoek van Holland.

Net als voorgaande jaren kunt u ons weer volgen via de sociale media. We zijn voornamelijk actief op Facebook en Instagram.

Het sturen van een mailtje is ook weer mogelijk. Ook de ouderwetse methode door een kaartje te sturen is mogelijk. Dit kan naar Scouting Kon-Tiki, Garderenseweg 144b, 3881 NC Putten. Vermeld wel duidelijk de naam en speltak van uw kind(eren).

Zomerkamp 2022 inpakavond