Kabouters

De kabouters is een speltak voor meisjes van 7 tot 11 jaar oud. Ze zijn te herkennen aan hun groene blouse met het welpen insigne op de linker borstzak (roze polo in de zomertijd). Net als de andere speltakken hebben ze ook de das met het logo van de Scouting Prins Hendrikgroep.

De kabouters draaien hun opkomsten in bambilie, dit is een fantasieland. "Maar waar ligt dan Bambilië," zul je vragen. Tja, als je er echt graag naar toe wilt, dan kom je er vanzelf! Bij Snorrega ga je de grens over. Een reis vol avontuur begint. In Wamshaven wonen de vissers. Ze kunnen heel goed knopen leggen. Dat komt omdat ze hun eigen netten maken. Vlitter is de omroepstad van Bambilië. Je mag er zomaar binnenlopen in de studio's. Als je dwars door de Warbossen loopt, zie je in de verte de molen van Haverhoek. Als je het dorp binnenkomt, ruik je meteen het versgebakken brood. De bakkers van Haverhoek zijn aan het werk! Er is nog veel meer te ontdekken in Bambilië ... de muziektent in Keverkapelle, raadsels in Miegenum en het kasteel in Driemstein. Ga mee op ontdekkingsreis in het Drasmoeras, de Ruige Verten of de Onbekende Heuvels.

De kabouters hebben opkomst op zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Voor meer informatie kan je altijd even langskomen of een mailtje sturen.

Het leidingsteam

  • Evelien Heijstek (teamleidster)
  • Sietse Schaap
  • Daan Bergeman

Voor alle vragen over de kabouters, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.