Clubhuis

Locatie

Ons clubhuis is gelegen aan de rand van de 'hoekse bosjes' in een zeer bosrijke omgeving met grote grasvelden om lekker te kunnen spelen, en op nog geen half uur lopen (+/- 2 km) van het strand. Op loopafstand ligt de dorpskern van Hoek van Holland met voldoende winkelmogelijkheden en een metrostation (tot februari 2018 rijdt er vervangend busvervoer). Op loopafstand (+-10 min) ligt het openluchtzwembad 'het hoekse badje'.

Het gebouw

Het clubhuis beschikt over 3 afgesloten lokalen. De lokalen hebben ongeveer een gelijke afmeting en kunnen elk (slaap)plaats bieden aan ongeveer 20 personen. Op de begane grond zijn er voor de rest nog een grote keuken, 2 heren toiletten, 2 dames toiletten, 1 herendouche, 1 damesdouche, een groepsdouche en een invalidetoilet (met douche) te vinden. De industriële keuken bevat 6 grote gaspitten, een bakplaat, 2 friteuses, 2 vriezers en 3 koelkasten. Voor foto's van het gebouw verwijs ik u door naar deze pagina.

Het terrein

Ons terrein wordt volledig afgesloten met een hek. Binnen het hek bevind zich onze kampvuurkuil, 1 groot speel/kampeer veld en 2 kleinere speelveldjes. Verder hebben we aan de achterkant een heerlijke overkapping waardoor je ook met slecht weer lekker buiten kunt zitten. Aan de voorkant hebben wij ook een kleine overkapping.

Voorwaarden

Het clubhuis mag alleen verhuurd worden aan (jeugd)verenigingen (geen studentenverenigingen), stichtingen, kerkgenootschappen, scholen etc. En aan onze eigen vrijwilligers. Tijdens onze opkomsten is verhuur in principe niet mogelijk. Dit houdt in dat u tijdens het scoutingseizoen (september - juni) het clubhuis dient te verlaten op de volgende momenten:

• Woensdagavond: 19:00 uur - 21:30 uur
  • Donderdagavond: 19:30 uur - 21:30 uur
  • Vrijdagavond: 18:30 uur - 21:30 uur
  • Zaterdagochtend: 9:00 uur - 12:00 uur
  • Zaterdagmiddag: 13:30 uur - 17:00 uur

Kosten

De huurprijs bedraagt € 4,75 per persoon per nacht met een minimum huurperiode van 1 nacht en een minimum aantal van 25 personen. De minimum huurprijs bedraagt € 118,75 per nacht. Kosten verwarming (oktober t/m april) € 30,- per weekend en € 60,- per week. Het clubhuis is voorzien van een internetaansluiting welke door de huurder gebruikt kan worden tegen een vergoeding van € 15,- per weekend en € 30,- per week.

Beschikbaarheid

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact met ons opnemen.

Ons clubhuis is gevestigd aan:

Harwichweg 205
3151 BP Hoek van Holland