december 2023

Bakkerij VreugdenhilSinterklaas is het land weer uit en we maken ons op voor kerst en oud en nieuw. Het is weer tijd voor de traditionele oliebollenactie van de Scouting Prins Hendrikgroep. Ook dit jaar hebben we Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk bereid gevonden om de oliebollen vers voor ons te bakken, dus de kwaliteit is gegarandeerd!

Van zaterdag 2 t/m vrijdag 22 december komen de jeugdleden met hun bestelformulier langs de deuren om oliebollen te verkopen. Er is keuze tussen 5 oliebollen voor € 6,50 en 10 oliebollen voor € 11,50. Na betaling ontvangt u van het jeugdlid een tegoedbon en met deze tegoedbon kunt u op zaterdag 30 december tussen 10:00 en 14:00 uur de oliebollen ophalen bij de stand op het Brinkplein.

We verkopen deze dag ook oliebollen (ook zonder krenten) en appelbeignets.

OliebollenOok dit jaar verkopen we oliebollen en appelbeignets aan bedrijven. Bedrijven in de buurt van Hoek van Holland hebben een e-mail ontvangen waarin wij informatie geven over de oliebollenactie en hoe deze heerlijke oliebollen en appelbeignets besteld kunnen worden.

Heeft u een bedrijf maar deze email niet ontvangen? Dan kunt u de informatie hier teruglezen. U kunt via dit bestelformulier een bestelling plaatsen.

Alvast bedankt voor uw steun.

Naar het bestelformulier voor bedrijven