juni 2008

De laatste loodjes wegen het zwaarst, zo ook nu. Desondanks is er de afgelopen weken weer veel (verf)werk verzet. Nagenoeg al het houtwerk is van een passende kleur voorzien en zijn de laatste punten van de vooroplevering zijn bijna allemaal weggewerkt. In week 25 worden de zalen voorzien van een coating. Dan is het een kwestie van kastdeuren afhangen en kunnen we de zalen inrichten. In de keuken moeten nog een aantal werkzaamheden verricht worden. Daarnaast heeft het even geduurd maar gelukkig hebben we nu de beschikking over gas- en elektra; we wachten nog op de aansluiting van het water. We gaan er van uit dat het pand voor de bouwvak is opgeleverd en dat het pand dan ook voorzien is van stromend water. De gebruikersvergunning is aangevraagd en we verwachten dat de goedkeuring binnen redelijke termijn zal worden verkregen.

Langzamerhand krijgt ons terrein een beetje ‘smoel’. De boom is geplant en het gras komt langzaam op. Fietsenrekken zijn geplaatst (aan de achterzijde van het pand). Wachten is nog op het plaatsen van een lantaarnpaal. Daarnaast hebben we uitgebreid gesproken met Gemeentewerken over de toegang tot ons terrein. We hebben uiteindelijk gekozen voor de meest praktische oplossing om het hek grenzend aan de parkeerplaats als centrale toegang te (gaan) gebruiken.

We gaan ons opmaken voor de laatste hobbel: verhuizen! Uiterlijk op 1 augustus 2008 moeten wij het oude terrein verlaten hebben. Dat betekent dat er de komende weken nog veel werk te doen is en dat gecombineerd met de voorbereidingen voor het kamp! Dat betekent dat we uw hulp nog hard nodig zullen hebben. Mag ik op uw hulp rekenen?

Tot slot zijn de voorbereidingen voor de officiële opening op 13 september al in volle gang. Noteer deze datum al vast in uw agenda.

Heeft u vragen, opmerkingen, tips en/of trucs? Schroom niet en laat het ons weten.

De meeste van u hebben het ongetwijfeld al gehoord, de nieuwbouw is bijna klaar! De vooroplevering heeft op vrijdag 18 april plaatsgevonden. Er zijn nog wel wat punten die nog enige aandacht behoeven maar het einde is inzicht. Ik kan niet anders zeggen dan dat er de afgelopen weken en maanden ongelofelijk veel werk is verzet om te komen waar we nu zijn.