augustus 2015

Na jarenlang te hebben gedraaid op zaterdagochtend van 09:30 uur tot 11:30 uur draaien de welpen vanaf dit seizoen op zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Op deze tijd draaien dan ook de kabouters. De bevers blijven op zaterdagochtend draaien.

Deze week zijn de scholen weer begonnen en zit dus (helaas) de zomervakantie er weer op. We hopen dat jullie een leuke zomervakantie hebben gehad.

Aanstaande zaterdag wordt het nieuwe seizoen geopend waarbij de oudste kinderen overvliegen naar hun nieuwe speltak. De middag zal duren van 14:00 uur tot 17:00 uur, waarbij we na de opening de eerste 1½ uur een gezamenlijk spel zullen doen met alle speltakken.

Het overvliegen zal dit jaar plaatsvinden op ons terrein en zal rond 15:30 uur starten. Wat we gaan doen, houden we nu nog geheim, maar dat zie je dan vanzelf. Alle ouders/verzorgers van de jeugdleden die overvliegen zijn van harte welkom op te komen kijken.

Voor iedereen geldt natuurlijk dat je die dag in je polo met das van je huidige speltak naar de scouting komt. Ook is het voor de overvliegers handig om een setje droge/schone kleding en een handdoek mee te nemen.

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de opening van ons nieuwe seizoen!