Oliebollenactie in volle gang!

Bakkerij VreugdenhilSinterklaas is het land weer uit en we maken ons op voor kerst en oud en nieuw. Het is weer tijd voor de traditionele oliebollenactie van de Scouting Prins Hendrikgroep. Ook dit jaar hebben we Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk bereid gevonden om de oliebollen vers voor ons te bakken, dus de kwaliteit is gegarandeerd!

Van zaterdag 11 t/m vrijdag 24 december vindt de voorverkoop plaats. Huis-aan-huis verkoop is mogelijk, maar hou je aan de coronamaatregelen. Alternatief is om je familieleden en kennissen te bellen en het geld over te maken via een betaalverzoek en het bonnetje in de bus te doen.

Er is keuze tussen 5 oliebollen voor € 5,50 en 10 oliebollen voor € 10,50. Met de tegoedbon kan je op vrijdag 31 december tussen 10:00 en 15:00 uur de oliebollen ophalen bij de stand op het Brinkplein.

We verkopen deze dag ook oliebollen (ook zonder krenten) en appelbeignets.

OliebollenSinds een aantal jaar benaderen we ook bedrijven voor onze oliebollenactie. Bedrijven in de buurt van Hoek van Holland hebben een e-mail ontvangen waarin wij informatie geven over de oliebollenactie en hoe deze heerlijke oliebollen en appelbeignets besteld kunnen worden.

Heeft u een bedrijf maar deze email niet ontvangen? Dan kunt u de informatie hier teruglezen. U kunt via dit bestelformulier een bestelling plaatsen.

Alvast bedankt voor uw steun.

Reactie toevoegen