Oliebollenactie in volle gang!

Bakkerij VreugdenhilSinterklaas is het land weer uit en we maken ons op voor kerst en oud en nieuw. Het is weer tijd voor de traditionele oliebollenactie van de Scouting Prins Hendrikgroep. Ook dit jaar hebben we Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk bereid gevonden om de oliebollen vers voor ons te bakken, dus de kwaliteit is gegarandeerd!

Van zaterdag 5 t/m zondag 20 december vindt de voorverkoop plaats. Vanwege de coronamaatregelen mogen de jeugdleden helaas niet huis aan huis verkopen. Bel je familieleden en kennissen en maak het geld over via een betaalverzoek en doe het bonnetje door de bus.

Er is keuze tussen 5 oliebollen voor € 5,50 en 10 oliebollen voor € 10,50. Met de tegoedbon kan je op donderdag 31 december tussen 10:00 en 15:00 uur de oliebollen ophalen bij de stand op het Brinkplein.

We verkopen deze dag ook oliebollen (ook zonder krenten) en appelbeignets.

OliebollenSinds een aantal jaar benaderen we ook bedrijven voor onze oliebollenactie. Bedrijven in de buurt van Hoek van Holland hebben een email ontvangen waarin wij informatie geven over de oliebollenactie en hoe deze heerlijke oliebollen en appelbeignets besteld kunnen worden.

Heeft u een bedrijf maar deze email niet ontvangen? Dan kunt u de informatie hier teruglezen. U kunt via dit bestelformulier een bestelling plaatsen.

Alvast bedankt voor uw steun.

Reactie toevoegen