Steun de groep met Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupportOok dit jaar doet de Scouting Prins Hendrikgroep weer mee met Rabo Clubsupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne), dat wordt georganiseerd door Rabobank Westland.

Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Westland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Dit jaar heeft Rabobank Westland een totaalbedrag van € 300.000 te verdelen.

De stemronde dit jaar is van maandag 5 t/m zondag 25 oktober 2020.

Ons bestedingsdoel is het bouwen van een palenhok op ons terrein om onze palen veilig en gezond op te bergen zodat we deze kunnen gebruiken om mooie constructies te bouwen met onze jeugdleden. Met uw stem steunt u de Scouting Prins Hendrikgroep.

Hoe gaat dit in z’n werk?
Om te mogen stemmen dient u over een betaalrekening te beschikken bij de Rabobank en lid te zijn. U kunt uw lidmaatschap regelen in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport.

Ieder lid mag in totaal 5 stemmen uitbrengen. Daarvan mogen er maximaal 2 stemmen worden uitgebracht op dezelfde vereniging of stichting. Stemmen op de Scouting Prins Hendrikgroep kan op deze pagina.

Het totaal aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van het sponsorbedrag. Voor de Scouting Prins Hendrikgroep was dit vorig jaar € 521,34!

Wij hopen dat er veel stemmen worden uitgebracht op de Scouting Prins Hendrikgroep.

Namens alle kinderen, leiding en bestuur alvast bedankt voor uw steun.

Reactie toevoegen