Zomerkamp 2018 te Harderwijk gaat van start!

Eerder vanavond was het weer zover, de inpakavond voordat we met z'n allen op zomerkamp gaan. Dit jaar gaan we naar Harderwijk, waar we voor het laatst kamperden in 2002. We kamperen daar op het terrein van Scouting Ragay Redoz.

Rond 19:00 uur arriveerde de leiding en staf en de jeugdleden een half uur later met hun fiets en bagage. Leiding, staf, jeugdleden en ouders hielpen met het inladen van de vrachtwagen. Naast de fietsen en bagage moesten ook alle palen, tafelbladen, kisten, eten en drinken en nog een heleboel andere spullen de vrachtwagen in. Iedereen weer bedankt voor hun bijdrage hieraan!

Morgen verzamelen we op 10:30 uur op het clubhuis en om 11:00 uur vertrekken we naar Harderwijk. Volgende week zaterdag 21 juli komen we rond 13:00 uur weer aan in Hoek van Holland.

Net als voorgaande jaren kunt u ons weer volgen via de sociale media. Boven dit nieuwsbericht staat een Twitter feed waarop de groep, de speltakken en staf te volgen zijn (of u kunt naar de de volgende link gaan). Ook zijn we actief via Instagram.

Het sturen van een mailtje is ook weer mogelijk. Ook de ouderwetse methode door een kaartje te sturen is mogelijk. Dit kan naar Scouting Ragay Redoz, Strokelweg 4, 3847 LR Harderwijk. Vermeld wel duidelijk de naam en speltak van uw kind(eren).

Reactie toevoegen