Zomerkamp 2016 te Amersfoort gaat van start!

Vanavond was het weer zover, de inpakavond voordat we met z'n allen op zomerkamp gaan. Dit jaar gaan we voor het eerst naar Amersfoort naar het terrein van Scouting Mondriaan. Rond 19:00 uur arriveerde de leiding en de jeugdleden een half uur later met hun fiets en bagage. Leiding, jeugdleden en ouders hielpen met het inladen van de vrachtwagen. Naast de fietsen en bagage moesten ook alle palen, tafelbladen, kisten, eten en drinken en nog een heleboel andere spullen de vrachtwagen in. Iedereen weer bedankt voor hun bijdrage hieraan!

Morgen verzamelen we op 10:45 uur op het clubhuis en om 11:00 uur vertrekken we naar Amersfoort. Volgende week zaterdag 16 juli komen we rond 12:30 uur weer aan in Hoek van Holland.

Ook dit jaar is het weer mogelijk ons te volgen via Twitter. Deze staat hierboven op de voorpagina of je kan naar de volgende link. Het sturen van een mailtje is ook weer mogelijk. Ook de ouderwetse methode door een kaartje te sturen is mogelijk. Dit kan naar Scouting Mondriaan, Gouwestraat 25, 3812 KT Amersfoort. Vermeld wel duidelijk de naam en speltak van uw kind(eren).

Update: het postadres wat in de brief en op de website was vermeld, klopte niet. Dit is gecorrigeerd. We gaan trachten om de post die naar het foutieve adres is gestuurd te onderscheppen.

Reactie toevoegen