Zomerkamp 2015 te Putten gaat van start!

Het was vanavond weer zover, de inpakavond voordat we met z'n allen op zomerkamp gaan. Dit jaar naar Putten waar we voor het laatst in 2009 waren. De leiding arriveerde op het clubhuis rond 19:00 uur en de jeugdleden een half uur later met hun fiets en bagage. Leiding, jeugdleden en ouders hielpen met het inladen van de vrachtwagen. Naast de fietsen en bagage moesten ook alle palen, tafelbladen, kisten en nog een heleboel andere spullen de vrachtwagen in. Iedereen weer bedankt voor hun bijdrage hieraan!

Inpakken

Morgen verzamelen we op 10:15 uur op het clubhuis om een half uur later te vertrekken naar Putten. De zaterdag daarop komen we rond 13:00 uur weer aan in Hoek van Holland.

Ook dit jaar is het weer mogelijk ons te volgen via Twitter. Deze staat hierboven op de voorpagina of je kan naar de volgende link. Het sturen van een mailtje is ook weer mogelijk. Ook de ouderwetse methode door een kaartje te sturen is mogelijk. Dit kan naar Scouting Kon-Tiki, Garderenseweg 144-B, 3881 NC Putten. Vermeld wel duidelijk de naam en speltak van uw kind(eren).

Alles zit erin!

Reactie toevoegen