Boy Scouts

De boy scouts is een speltak voor jongens van 11 tot 15 jaar en zijn te herkennen aan hun beige blouse (oranje polo in de zomertijd). Net als de andere speltakken hebben ze ook de das met het logo van de Scouting Prins Hendrikgroep.

De boy scouts is het laatste speltak waar de leiding nog alles regelt, qua programma. Toch word er gewerkt naar zelfstandigheid. Zo moeten ze op kamp zelf koken, wel onder begeleiding van de leiding. Ook wordt er soms gevraagd of ze een avond zelf willen voorbereiden. Dit wordt gedaan omdat er vanaf de sherows de programma's niet meer door de leiding gemaakt worden en je dus zelf initiatief moet tonen.

De opkomst van de boy scouts is elke vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur op het clubhuis.

Het leidingsteam

• Maarten Lemmens (teamleider)
  • Marco Polet
  • Davy Pieplenbosch