Welkom op de website van de Scouting Prins Hendrikgroep uit Hoek van Holland.

Op 31 december 2019, oudejaarsdag, heeft de Scouting Prins Hendrikgroep op het Brinkplein de jaarlijkse oliebollenactie afgesloten met de losse verkoop van oliebollen en appelbeignets. Degene die tijdens de voorverkoop eerder deze maand bij de jeugdleden oliebollen hadden gekocht, konden deze tussen 09:00 uur en 14:00 uur afhalen bij ons kraampje op het Brinkplein. Ook dit jaar konden bedrijven via de website oliebollen en appelbeignets bestellen en deze werden dan door ons bezorgd.

Oliebollenactie 2019

Er zijn dit jaar 3330 oliebollen en 750 appelbeignets verkocht. De opbrengst van deze actie gaat naar de groep. Bedankt voor uw steun.

Wederom veel dank aan Bakkerij Vreugenhil uit Maasdijk voor het bakken van de overheerlijke oliebollen en appelbeignets!

De leden, leiding en bestuur van de Scouting Prins Hendrikgroep wensen u een scoutingvol 2020 toe!

Bakkerij VreugdenhilSinterklaas is het land weer uit en we maken ons op voor kerst en oud en nieuw. Het is weer tijd voor de traditionele oliebollenactie van de Scouting Prins Hendrikgroep. Ook dit jaar hebben we Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk bereid gevonden om de oliebollen vers voor ons te bakken, dus de kwaliteit is gegarandeerd!

Van vrijdag 6 t/m zondag 22 december komen de jeugdleden met hun bestelformulier langs de deuren om oliebollen te verkopen. Er is keuze tussen 5 oliebollen voor € 5,50 en 10 oliebollen voor € 10,50. Na betaling ontvangt u van het jeugdlid een tegoedbon en met deze tegoedbon kunt u op dinsdag 31 december tussen 09:00 en 14:00 uur de oliebollen ophalen bij de stand op het Brinkplein.

We verkopen deze dag ook oliebollen (ook zonder krenten) en appelbeignets.

OliebollenSinds een aantal jaar benaderen we ook bedrijven voor onze oliebollenactie. Bedrijven in de buurt van Hoek van Holland hebben een email ontvangen waarin wij informatie geven over de oliebollenactie en hoe deze heerlijke oliebollen en appelbeignets besteld kunnen worden.

Heeft u een bedrijf maar deze email niet ontvangen? Dan kunt u de informatie hier teruglezen. U kunt via dit bestelformulier een bestelling plaatsen.

Alvast bedankt voor uw steun.

Dit jaar is er € 521,34 opgehaald met Rabo ClubSupport! Iedereen die gestemd heeft, heel erg bedankt!

Stemt u volgend jaar weer op de Scouting Prins Hendrikgroep? Dit geld kunnen wij namelijk voor goede doeleinden goed gebruiken met onze vereniging!

Opbrengst Rabo ClubSupport 2019

Rabo ClubsupportOok dit jaar doet de Scouting Prins Hendrikgroep weer mee met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne), dat wordt georganiseerd door Rabobank Westland.

Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Westland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Dit jaar heeft Rabobank Westland een totaalbedrag van € 200.000 te verdelen.

De stemronde dit jaar is van vrijdag 27 september t/m vrijdag 11 oktober 2019.

Ons bestedingsdoel is het vervangen van onze koelhanger. Deze is tijdens ons laatste zomerkamp kapot gegaan. Met uw stem steunt u de Scouting Prins Hendrikgroep.

Hoe gaat dit in z’n werk?
Om te mogen stemmen heeft u een lidmaatschap nodig. Bent u klant bij de Rabobank Westland, maar heeft u nog geen lidmaatschap? Ga dan naar dit formulier om uw lidmaatschap aan te vragen.

Ieder lid mag in totaal 5 stemmen uitbrengen. Daarvan mogen er maximaal 2 stemmen worden uitgebracht op dezelfde vereniging of stichting. Stemmen op de Scouting Prins Hendrikgroep kan op deze pagina.

Het totaal aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van het sponsorbedrag. Voor de Scouting Prins Hendrikgroep was dit vorig jaar € 658,69!

Wij hopen dat er veel stemmen worden uitgebracht op de Scouting Prins Hendrikgroep.

Namens alle kinderen, leiding en bestuur alvast bedankt voor uw steun.

Sint en PietDe Scouting Prins Hendrikgroep organiseert dit jaar een Sinterklaas en Zwarte Pieten actie.

Bent u voor een bedrijf, winkel of aan huis op zoek naar enthousiaste Sinterklaas en Zwarte Pieten om uw 5 december feest compleet te maken? Dan staan wij zeker voor u klaar op zaterdag 30 november, zondag 1 december, woensdag 4 december en donderdag 5 december.

Voor slechts € 50,-- per 30 minuten kunt u ons team huren. De opbrengst van deze actie zal geheel ten goede komen aan de jeugdleden van Scouting Prins Hendrikgroep.

Ga naar de Sinterklaas en Zwarte Pieten actie

De zomervakantie zit er weer op. Aanstaande zaterdag 7 september begint het nieuwe scoutingseizoen! Dit gebeurt traditiegetrouw door middel van het overvliegen van de oudste kinderen van hun huidige speltak naar hun nieuwe speltak.

De middag zal duren van 13:30 uur tot 16:00 uur, waarbij we de eerste 1 tot 1,5 uur gezamenlijk spellen zullen doen met alle speltakken.

Om 15:00 uur zijn de ouders/verzorgers van de jeugdleden die overvliegen van harte welkom om te komen kijken. Wat we gaan doen, houden wij nog even geheim.

Voor iedereen geldt natuurlijk dat je die dag in je polo met das van je huidige speltak naar de scouting komt.

Voor de jeugdleden die gaan overvliegen, graag de volgende spullen meenemen naar het clubhuis:

• zwemkleding
  • handdoek
  • schoenen die vies en nat mogen worden
  • schone kleding

Mocht u vragen hebben over deze opkomst kunt u contact opnemen met de organisatie van het overvliegen of de leiding van je eigen speltak.

Wij hebben er veel zin in en hopen u en uw kind(eren) op zaterdag 7 september te zien!

Abonneren op Laatste nieuws Scouting Prins Hendrikgroep