Welkom op de website van de Scouting Prins Hendrikgroep uit Hoek van Holland.

Eerder vanavond was het weer zover, de inpakavond voordat we met z'n allen op zomerkamp gaan. Dit jaar gaan we naar Hoogerheide, waar we twee keer eerder zijn geweest, in 2001 en 2012. We kamperen daar op het terrein van Scouting Hoogerheide.

Rond 19:00 uur arriveerde de leiding en staf en de jeugdleden een half uur later met hun fiets en bagage. Leiding, staf, jeugdleden en ouders hielpen met het inladen van de vrachtwagen. Naast de fietsen en bagage moesten ook alle tafelbladen, kisten, eten en drinken en nog een heleboel andere spullen de vrachtwagen in. Iedereen weer bedankt voor hun bijdrage hieraan!

Zomerkamp 2019 - Inpakavond

Morgen verzamelen we op 10:30 uur op het clubhuis en om 11:00 uur vertrekken we naar Hoogerheide. Volgende week zaterdag 27 juli komen we rond 13:00 uur weer aan in Hoek van Holland.

Net als voorgaande jaren kunt u ons weer volgen via de sociale media. Boven dit nieuwsbericht staat een Twitter feed waarop de groep, de speltakken en staf te volgen zijn (of u kunt naar de volgende link gaan). Ook zijn we actief via Instagram.

Het sturen van een mailtje is ook weer mogelijk. Ook de ouderwetse methode door een kaartje te sturen is mogelijk. Dit kan naar Scouting Hoogerheide, Kooiweg 30, 4631 SZ Hoogerheide. Vermeld wel duidelijk de naam en speltak van uw kind(eren).

Zomerkamp 2019 - Inpakavond

Vrachtwagen S. van Holstein Transport

We hebben een vrachtwagen voor het aankomende zomerkamp!

Handelsonderneming A.C. van der Knijff BV zal de vrachtwagen van S. van Holstein Transport sponsoren zodat we alle spullen kunnen meenemen op zomerkamp in Hoogerheide.

Hierbij willen wij iedereen bedanken!

Het groepsbestuur
Scouting Prins Hendrikgroep

Wij hebben onlangs een donatie mogen ontvangen van €800 van het DeltaPORT Donatiefonds voor het aanschaffen van nieuwe tenten en gps'en voor gebruik tijdens het zomerkamp.

Donatie DeltaPORT Donatiefonds

Nationale ScoutingloterijDeze week is de Scouting Prins Hendrikgroep gestart met de Nationale Scoutingloterij 2019. Dit is een actie georganiseerd door Scouting Nederland waarbij leden langs de deur gaan om loten te verkopen. Een lot kost € 2,50 waarvan € 1,50 naar de groep gaat en het andere deel naar Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds.

Deze actie loopt tot en met 14 juni. De winnende lotnummers worden bekend gemaakt op 4 december 2019 en zijn een dag later na te lezen op onze website en scoutingloterij.nl. Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw inzet en medewerking namens alle leden van de Scouting Prins Hendrikgroep.

Hoofdprijs: Fiat Panda
1e prijs: Philips Flat TV t.w.v. €1.999,-
2e prijs: Philips Flat TV t.w.v. €1.349,-
3e prijs: Philips Flat TV t.w.v. € 999,-
4e/5e/6e prijs: Philips LCD TV t.w.v. € 399,-

Prijzen op eindcijfer
Laatste 5 cijfers: Philips LCD TV t.w.v. € 299,-
Laatste 5 cijfers: GPS Garmin Etrex 20x t.w.v. € 199,-
Laatste 5 cijfers: GPS Garmin Etrex 10 t.w.v. € 119,-
Laatste 4 cijfers: Maglite AA LED Multimode t.w.v. € 49,95
Laatste 4 cijfers: Victorinox Swiss-Zakmes Army t.w.v. € 23,95
Laatste 4 cijfers: Parker Pennenset t.w.v. € 21,95
Laatste 3 cijfers: ScoutProof ledlamp t.w.v. € 14,95
Laatste 3 cijfers: Travel Action Bag t.w.v. € 9,95
Laatste 3 cijfers: Zakmes Hike t.w.v. € 6,95

Op zaterdag 20 april organiseren wij een schoonmaak- en klusdag. Deze zal plaats vinden van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Op deze dag willen wij het gebouw weer van binnen en buiten een grote schoonmaakbeurt geven en wat kleine mankementen opknappen. En daar kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken.

Wilt u ons 20 april komen helpen? Vul dan het volgende formulier in.

Wij hopen u graag 20 april te zien.

Met vriendelijke groeten,

De Stam van Scouting Prins Hendrikgroep Hoek van Holland

Schoonmaak- en klusdag

De jeugdleden van de Scouting Prins Hendrikgroep collecteren deze week en volgende week, samen met Muziekvereniging Rotterdam aan Zee, voor Jantje Beton.

Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken. Met de helft van de opbrengst van de collecte realiseert Jantje Beton samen met kinderen, gemeenten en andere betrokkenen speelbuurten en speelplekken. De andere helft mag de groep zelf besteden.

Alle speltakken zullen tijdens hun opkomst deze week of volgende week gaan collecteren in de wijken rondom ons clubhuis. Wij hopen op uw steun!

Heeft u de collecte gemist? Ga naar www.jantjebeton.nl/niet-thuis en doneer online.

Jantje Beton

Abonneren op Laatste nieuws Scouting Prins Hendrikgroep