Nieuws van Scouting Nederland

Abonneren op feed Nieuws van Scouting Nederland
Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.
Bijgewerkt: 4 uur 29 min geleden

Doe deze zomer handig je kampboodschappen bij AH.nl

20 juni 2018, 19:52

Geen tijd om boodschappen te doen voor je zomerkamp en niet meer sjouwen? Bestel je boodschappen dan makkelijk bij AH.nl. Laat ze bezorgen op je zomerkamp of maak gebruik van een van de Pick Up Points van AH Online. Scouting Nederland en AH Online werken deze zomer samen, en dat levert voordeel voor jou en je Scoutinggroep op.

De voordelen?
  • €10,- boodschappengeld bij je eerste bestelling
  • 20% korting op de servicekosten
  • budget producten in het bestelassortiment
  • grootverpakkingen in het assortiment
  • mobiel bestellen bij het kampvuur
  • de boodschappen bezorgd op jouw kamplocatie
  • of de boodschappen makkelijk ophalen bij één van de Pick Up Points
Wat moet je doen?
  1. Check of jouw kamplocatie in het bezorggebied van AH Online valt op: https://www.ah.nl/kies-moment/bezorgen
  2. Meld je aan via het formulier hieronder.
  3. Je ontvangt binnen 4 werkdagen een welkomstmail van AH Online met actiecode en de bijhorende actievoorwaarde.
  4. Plaats je bestelling bij AH Online
  5. Laat je bestelling bezorgen of haal het op bij één van de Pick Up Points van AH Online
  • Deze AHzomeractie loopt t/m 2 september 2018
  • Je kunt alleen gebruik maken van de regeling als je je aanmeld via het formulier
  • Je bezorglocatie moet in het bezorggebied van AH Online vallen

Betalingsmethode staat standaard ingesteld op Pin betaling

Meer weten?

Alle informatie kun je terugvinden op dit informatieblad

Aanmelden?

{rsform 95}

Scouting Nederland maakt haar Scoutinggroepen rookvrij

19 juni 2018, 13:26

Scouting Nederland en de Alliantie Nederland Rookvrij gaan samenwerken aan de Rookvrije Generatie door Scoutinggroepen rookvrij te maken. Deze samenwerking werd vanmiddag bekrachtigd door Floris Italianer van de Alliantie Nederland Rookvrij en Fedde Boersma, directeur van Scouting Nederland.

Fedde Boersma, directeur van Scouting Nederland: “Scouting Nederland vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren op een veilige en gezonde manier het Scoutingspel spelen. Hierbij zijn een veilige speelomgeving en een veilige sociale omgeving van groot belang. Door je Scoutinggroep rookvrij te maken, biedt je kinderen de kans om in een gezonde omgeving te spelen en hun grenzen te verleggen, waardoor ze zich persoonlijk kunnen blijven ontwikkelen. En dat alles zonder het verkeerde voorbeeld te krijgen van de volwassenen om hen heen. Zo zorgen we ervoor dat ze kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen.

Alliantie Nederland Rookvrij

De Alliantie Nederland Rookvrij is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Met een groeiend aantal partijen en personen werken ze toe naar een samenleving waarin niemand meer hoeft te (over)lijden aan de gevolgen van roken. De ambitie is dat iedere ouder van een kind dat wordt geboren vanaf 2017 zijn of haar kind volledig rookvrij en meerookvrij kan laten opgroeien.

“Steeds meer Nederlanders en organisaties spannen zich in voor de Rookvrije Generatie en dat is een fantastische ontwikkeling” zegt Floris Italianer, directeur van de Hartstichting en voorzitter van de Alliantie Nederland Rookvrij. “Steeds meer mensen beseffen dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken, want zien roken, doet roken. Wekelijks raken honderden kinderen verslaafd aan roken. Ruim de helft van de mensen die blijft roken sterft aan de gevolgen daarvan. Jaarlijks zijn dat 20.000 tabaksdoden en enkele duizenden door meeroken. Op een Scoutingterrein, waar kinderen aan het spelen zijn, hoort roken niet thuis”.